BOGUSZ STUDIO Architektura Krajobrazu

Michał - 513-445-551

Agnieszka - 500-640-313

bogusz.studio@gmail.com                                                                                                                                                                                                                       Copyrights 2021 BOGUSZ STUDIO Architektura Krajobrazu

POWRÓT

Projekt zakładał maksymalne wykorzystanie niewielkiej przestrzeni do stworzenia przedłużenia domu - salonu ogrodowego. Udało się zaaranżować funkcjonalną przestrzeń z  miejscem do wypoczynku i relaksu. Zastosowano prosty geometryczny podział do uporządkowania terenu. Taras zlokalizowano na końcu ogrodu wśród bujnej zieleni. Nawierzchnie wykonano z dużych płyt betonowych podkreślających nowoczesny charakter miejsca. Posadzono strzyżone kule z bukszpanu uzupełnione trawami ozdobnymi oraz roślinami w kolorach bieli, fioletu i szarości.

 

LOKALIZACJA: LUBLIN - SŁAWINEK/ ZABUDOWA SZEREGOWA

POWIERZCHNIA: 70 m2

PROJEKT + REALIZACJA, 2018

SALON OGRODOWY